PRINC WILLIAM

Na njenoj ruci prsten

Princ William i njegova djevojka Kate Middleton vratili su se u London s nezaboravnog ljetovanja na karipskom otoku Mustique. I odmah su nastavili tulumariti – kako bi Kate, kako tvrde njezine zlobne poznanice, što većem broju ljudi pokazala svoju brončanu boju koju je “zaradila” na odmoru na “rajskom otoku”.

Par je tako snimljen u tri sata i 45 minuta ujutro, na izlasku iz kluba Raffles u King’s Roadu, nakon što je unutra cijelu noć plesao i zabavljao se s prijateljima. Kate Middleton je izišla pred paparazze samouvjereno poput kraljice, štiteći rukom lice od bliceva i tako pokazujući pomalo “sumnjivi” prsten. “Je li to, možda, zaručnički”, upitali su se mnogi nakon što je Kate nastavila mahati rukom – kao da čeka da joj sve kamere koje su se tu našle snime ruku.

Nakon toga sve su se oči – kao i objektivi – okrenuli prema princu Williamu, točnije prema njegovoj lijevoj ruci. No, na njoj nije bilo nikakva prstena. Dakle, 25-godišnji kraljević i njegova djevojka i vršnjakinja nisu se zaručili iako su zajedno još od 2001., kad su postali studenti škotskog sveučilišta St. Andrews. Kad se, nakon šest godina ljubavi, počelo nagađati da bi bilo vrijeme da Kate njezin princ zaprosi, dogodio se obrat: lani u travnju javnost je obaviještena da njih dvoje više nisu par. No, potkraj godine otkriveno je da su njih dvoje ponovno zajedno, jer zna se – prva ljubav zaborava nema.

Linker
04. svibanj 2024 21:06