INSTANT ŠIK

Naj modni detalji ove sezone

Doba recesije pravo je vrijeme za vježbanje stilske kreativnosti, a poznata je stvar da par dobro odabranih modnih detalja može osvježiti izgled bolje nego pola ormara nove odjeće. Saznajte koji su modni dodaci ključni ove sezone te pogledajte kako ih nose zvijezde.

Pilotske naočale Iako su ove sezone više u trendu modeli sunčanih naočala koji plastičnim ili kričavim okvirima podsjećaju na osamdesete, pilotske raybanice su klasika koja dobro funkcionira uz svaki imidž i za sve dobne skupine. Savjet holivudskih stilista – izaberite one sa zlatnim staklima, koja su dovoljno tamna da vam štite oči, a dovoljno svijetla da idu uz svaki oblik lica.

Velike okrugle naočale Okrugle naušnice daju dozu glamura čak i običnim trapericama i bijeloj majici. Pri njhovom odabiru ove sezone vrijedi pravilo – što veće to bolje. Budući da su velike okrugle naušnice same po sebi upadljiv modni detalj, nemojte pretjerati s ostalim nakitom i ukrasima

Narukvice Kad ne znate čime biste ‘podigli’ odjevnu kombinaciju oko zgloba nanižite nekoliko tankih narukvica. Za večer možete odabrati sjajne, ukrašene kamenčićima ili privjescima.

Metalne ogrlice Oko vrata stavite metalne ogrlice, ali ne samo jednu ili dvije nego puno njih. Učite od ikone stila Sarah Jessice Parker – slobodno kombinirajte različite debljine lanaca i veličine perlica.

Šalovi Ako možete kupiti samo jedan komad asesoara – kupite šal. Crno-bijeli, životinjskog ili cvjetnog uzorka, prugasti ili točkasti – ležerno ili pažljivo omotan oko vrata pružit će vam bezbroj kombinacija. Šal je bez premca modni detalj broj jedan posljednjih nekoliko sezona.

Etno-torba Među holivudskih fashionisticama in je ona dizajnerice Simone Harouche, kakvu nosi Miley Cyrus , no slobodno se odlučite za neku s domaćim etno motivima ili jeftiniju verziju iz neke trgovine egzotičnim suvenirima.

Ukrasi za kosu Rajfove i trake za kosu proslavila je serija Tračerica i trendseterica Nicole Richie , a savršeni su za dane kad ne znate što biste s kosom. Izbor je toliki da se nudi sve od jednostavnih obruča ukrašenih mašnom do pravih instalacija za kosu. Birajte u skladu s raspoloženjem, godinama i prigodom.

Čarape i tajice Čarape u nekoj živoj boji instant su osvježenje za svaku odjevnu kombinaciju, a ove sezone igrajte se još i točkastim, prugastim i cvjetnim uzorcima.

Linker
26. travanj 2024 04:36