CRVENI TEPIH

Najljepše domaće toalete 2009.

Strane ljepotice šetale su po crvenom tepihu u Chanelu, Armaniju i Dioru, a hrvatske zvijezde podržale su domaći dizajn pa se, čini se, po crvenom tepihu šetalo najviše u kreacijama Matije Vujice.

Ona je dizajnirala čak četiri od pet toaleta na domaćim zvijezdama, koje je Glorijina kolumnistica Marija Cvitanović izdvojila u godišnjem pregledu najboljih stranih i domaćih haljina godine na izmaku.

Severina je u veljači u hotelu Kvarner u Opatiji blistala u srebrnosivoj haljini dizajnerice Alberte Ferretti, koju je kupila Zagrebu. Severina, kaže, bira jednostavne haljine koje naglašavaju ženske atribute.

Petra Nižetić, koju su svi kontemplirali u kreaciji Matije Vujice, a koju je, otkriva, odjenula samo jedanput, izgledala je nježno i romantično.

Raskošnu tamnoplavu krinolinu bez naramenica iste dizajnerice Nina Badrić odjenula je na Radijskom festivalu u Opatiji, a u Matijinoj haljini novinarka Mirjana Hrga blistala je na svom vjenčanju.

Poput grčke boginje izgledala je operna diva Sandra Bagarić u Dubrovniku na promociji Glorije Glam, a za to je zaslušna opet – Matija Vujica.

Linker
18. svibanj 2024 09:40