DOLAZI NAM NOVA

Najluđi novogodišnji tulumi slavnih

Svi želimo što bolje i veselije ući u Novu godinu, nadajući se da će dobar početak najaviti i dobru godinu. Ponekad se to ostvari, ali ponekad doček i proslava Nove godine se pretvore u noćnu moru.

Svjesna je toga i televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar , koja se prisjetila svojeg nezaboravnog dočeka Nove u Splitu, kada je 1. siječnja zbog lošeg vremena “zaglavila” na splitskom aerodromu.

– Vjerujte mi, ne želite to iskustvo kako 1. 1. izgleda splitski aerodrom. To je strašno – sa smiješkom se prisjetila Barbara Kolar.

Ipak, nekima ulazak u Novu ne donosi ružne misli, možda zato što ugodno spoje posao i zabavu, kao, na primjer, Jelena Rozga , koja već godinama pjevajući uvodi publiku u novogodišnje slavlje.

– Svaki je doček lip. Ne znam što bih radila da ne radim na Novu godinu – kazala je splitska pjevačica.

Govoreći za Gloriju o nezaboravnim novogodišnjim tulumima, kazališni redatelj Oliver Frljić odlučio se za onaj koji najslabije pamti.

– To nije baš za pričati, ali bio sam jako pijan. Ima puno trenutaka kojih se ne sjećam, no bio je to najbolji tulum – kazao je Frljić.

Kako su izgledali najluđi novogodišnji tulumi Barbare Kolar, Jelene Rozge i Olivera Frljića, ali i Ane Zaninović , Doris Pinčić , Filipa Juričića i Daniele Trbović , pogledajte u našem video prilogu.

­

Linker
12. travanj 2024 15:41