Sipa/Cropix
OBJAVIO FORBES

Najplaćenija TV glumica zarađuje više i od Ashtona Kutchera

Sofia Vergara (42) treću godinu za redom je najplaćenija televizijska glumica, piše Forbes.

Prvih deset glumica s liste u godinu dana zaradilo je 140 milijuna dolara, dok je prvih deset najplaćenijih glumaca u istom razdoblju zaradilo 74 milijuna dolara više, što ukazuje da je Hollywood još uvijek muški svijet.

Ipak, Sofia je najmoćnija žena televizije i plaćenija je čak i od Ashtona Kutchera, koji je proglašen najplaćenijim TV glumcem 2014. godine sa zaradom od 26 milijuna.

Zvijezda serije Moderna obitelj u godinu dana zaradila je 37 milijuna dolara, 11 milijuna više od Ashtona i 24 milijuna više od Mariske Hargitay (50) koja se nalazi na drugom mjestu liste najplaćenijih glumica.

Kolumbijska zvijezda zarađuje 325 000 dolara po snimljenoj epizodi popularne serije, ali većina njene zarade dolazi iz drugih angažmana. Sofia je zaštitno lice brojnih brendova poput Head&Shoulders, Diet Pepsi, Cover Girl, AT&T i Synthroid, a suosnivačica je i Latin World Entertainmenta.

Na trećem mjestu je popularna glumica Kaley Cuoco sa zaradom od 11 milijuna dolara, a zahvaljujući novom ugovoru, prema kojem će po epizodi dobivati milijun dolara, sigurno će se i iduće godine naći na popisu.

Linker
17. travanj 2024 14:26