VOLIMO DOMAĆI DIZAJN

Najpoželjnije torbe ove sezone

Nova kolekcija torbi iz kreativne radionice modnog branda Robert Sever ugledala je svijetlo dana, a oduševiti sve poklonice ovog branda ekskluzivno.

Torbe, koje će savršeno upotpuniti proljetne i ljetne odjevne kombinacije, izrađene su u visokokvalitetnoj koži, u bež i crvenoj boji sa metalnim detaljima zlatne boje.

Selekciju čine tri modela od kojih su neki već klasici Robert Sever branda. Torbica Gala je malena u dimenzijama, a može biti dnevna ili večernja torbica. Ovog puta je ukrašena kićenkama i staklenim perlama.

Slična dekorativna tehnika primijenjena je i na pismo torbici Karla koju Robert Sever predstavlja i kao varijantu za proljetno-ljetnu sezonu. Ova torba, kao i sve u kolekciji, vrlo je praktična, pa ima dvije opcije nošenja. Uz metalni lanac remen, postoji i opcija klasičnog kožnog remena. Viskokvalitetne kože, ova torba sa resama ukrašena je staklenim perlama.

Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia koja je izvedena u koži dekoriranoj kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem dijelu. Praktičnost ove torbice je u dvije mogućnosti nošenja – sa klasičnim kožnim pojasom ili sa malim, ultramodernim pojasom u kombinaciji kože i zlatnog metalnog lanca.

Linker
14. lipanj 2024 14:05