TUŽNA VIJEST

Najteži dani Jennifer Love Hewitt

Holivudska glumica Jennifer Love Hewitt izgubila je najveću potporu u svojem životu – majku Patriciju (67), koja je u utorak preminula nakon borbe s tumorom.

– Njezina obitelj tuguje. Za sve koji su je poznavali bila je anđeo i sada su zahvalni što je na boljem mjestu. Obitelj moli za privatnost u ovim teškim trenucima. Nikakve daljnje informacije neće biti objavljene – kazao je glasnogovornik 33-godišnje glumice.

Jennifer Love Hewitt trebala je ovih dana biti u Monte Carlu te na televizijskom festivalu predstaviti svoju novu seriju “The Client List”, no u posljednji trenutak je otkazala svoj dolazak. Tada objašnjenje nije dala, no ubrzo se saznalo da nije u pitanju njezin hir već tragičan događaj u obitelji.

U svojim intervjuima glumica nije govorila o majčinoj bolesti, ali je uvijek rado pričala o njihovoj povezanosti i potpori koju je dobivala od nje.

– Mama mi zna govoriti: “Petnaest godina se priča o tvojim grudima, početkom godine pisala si o svojoj mačkici u knjizi, a sada glumiš narkomansku prostitutku. Možeš li za sljedeći projekt uzeti crtić?” – kazala je Jennifer Love Hewitt u intervjuu prije dvije godine.

Linker
03. svibanj 2024 02:09