GODINA IZ SNOVA

Nakon Cannesa slijedi odmor u Provansi

Hrvatski redatelj je s ekipom svog filma ‘Zvizdan’ dobio ovacije na festivalu u Cannesu, upoznao zvijezde Isabellu Rossellini i Isabelle Huppert, večerao u restoranu pored Eve Longorije i iskusio glamur Azurne obale, a poslije festivala s trudnom suprugom Helenom odlazi na odmor u Provansu.

Hrvatski redatelj ovu godinu opisao je kao godinu iz snova: osim što ima film na najprestižnijem festivalu, oženio se glumicom Helenom Minić i par će uskoro dobiti svoje prvo dijete.

Vedran Peteh
– U nekom trenutku se sve posloži u životu i to je divno – rekao je za Gloriju uspješni redatelj koji će uskoro postati otac djevojčice. Naglasio je kako mu je jako važno što je njegova supruga s njim u Cannesu dok proživljava i doživljava svoj najveći trijumf.

—> Dalibor Matanić i Helena Minić Matanić – biranje kolica za bebu

– Ona je dobri duh ovog filma, sa mnom je prošla kroz cijeli proces, od priprema preko snimanja do projekcije u Cannesu, i zato sam htio da ovdje bude uz mene – rekao je Dalibor te dodao da bi nakon Cannesa voljeli ostati malo u Provansi.

– Malo bismo putovali, malo se odmarali, a ritam ćemo prilagoditi Heleni – rekao je brižni suprug i budući otac.

Cijeli razgovor s Daliborom Matanićem te priču i pregršt fotografija kako je tekla kanska avantura filmske ekipe ‘Zvizdana’ možete pronaći u novoj Gloriji koja je u prodaji od 21. svibnja.

Related content
Linker
29. travanj 2024 08:00