INSTAGRAM
DOBAR POČETAK

Nakon niza intimnih ispovijesti - proglašena kraljicom tabloida 2014.

Slavna starleta 2015. godinu započela je novom titulom i kako reality zvijezdi dolikuje – još jednom je sve obožavatelje pustila u svoj privatan život.

“Ne znam otkud mediji izvlače takve priče, ali nisam trudna te Kanye i ja nemam bračnih problema. Dapače, opsjednuti smo jedno drugim” napisala je Kim Kardashian (34) na Twitter profilu i otkrila omiljenu pjesmu svoga supruga.

“Svi me pitaju koja mi je Kanyeova pjesma omiljena i sada ću s vama podijeliti da je to Only One. On ima osjećaj kao da kroz tu pjesmu progovara njegova majka” otkrila je reality zvijezda i dodala kako plače svaki puta kada ju čuje.

Pjesma posvećena njihovoj osmanaestomjesečnoj kćeri North West snimana je u suradnji s Paulom McCartneyem, a objavljena nakon Nove godine.

Nakon što je sa svojih nešto više od 27,1 milijun obožavatelja na Twitteru podijelila još nekoliko privatnih informacija prije kraja stare godine, Kim je proslavila prvu titulu u 2015. i to titulu kraljice tabloida na kojoj se našla zahvaljujući 34 naslovnice u 2014. godini.

Drugo i treće mjesto natjecanja koje organizira Vanity Fair podijelili su princ William, vojvotkinja Catherine i glumica Jennifer Aniston s ukupno 24 naslovnice u prošloj godini.

Linker
26. travanj 2024 12:21