AFP/Cropix
TEŽAK PERIOD JE IZA NJE

Nakon osvojenog Oscara sve mi je krenulo nizbrdo

Posljednjih nekoliko godina nisu bile lake za slavnu glumicu Reese Witherspoon (38) koja je u intervjuu za show 60 Minutes otkrila neke on najtežih životnih trenutaka i kako ih je konačno prebrodila.

Poznatoj glumici nakon osvojenog Oscara 2005. godine sve je krenulo neizbrdo pa je već sljedeće godine prekinula osmogodišnji brak s glumcem Ryanom Phillippeom (40).

– Nakon osvojenog Oscara uslijedila je jako teška godina u kojoj sam se razvela i sve do nedavno provela vrijeme u oporavku – izjavila je glumica o teškom životnom periodu nakon razvoda od supruga s kojim ima kći Avu (15) i sina Deacona (11).

– Nakon toga sam i na profesionalnom planu krenula lutati i raditi stvari s kojima nisam bila u potpunosti zadovoljna niti sam ih radila strastveno kao prije – izjavila je Reese i dodala kako publika jednostavno nije reagirala na nju.

U međuvremenu simpatična glumica se oporavila i ponovno svim srcem krenula u nove projekte pa joj se tako ove godine smiješi i nagrada Zlatni globus za koji je nominirana zahvaljujući filmu Wild.

Linker
24. travanj 2024 12:24