SLOM ŽIVACA

Naomi Campbell briznula u plač kod Oprah

Manekenska diva Naomi Campbell (39) nije se mogla suzdržati u showu Oprah Winfrey: briznula je u plač tijekom emisije koja je najavljena kao “potresni sat” u kojem supermodel otkriva svoje tajne.

U talk showu u kojem je ponajviše bila riječ o njenim kontroverznim ispadima, voditeljica nije pokazivala blagonaklonost prema njenim ispadima, upitavši je u jednom trenutku da li je ona “samo čangrizava i odbojna diva”?

To je bilo previše za tankoćutnu manekenku, koju su u studiju pratili majka Valerie i dečko Vladimir Doronin, s obzirom da ni inače nije sklona obuzdavanju osjećaja.

U zadnjih nekoliko mjeseci imala je ispade u intervjuu na ABC-u kad ju je novinarka upitala je li istina da joj je bivši liberijski predsjednik Charles Taylor poklonio “krvavi dijamant”. Na to je zvijezda napustila studio, ali je prije toga ljutito lupila kameru. Neposredno prije toga bila je uključena u fizički okršaj s njujorškim taksistom.

– Bilo da je riječ o taksistu, osoblju na nekom letu ili tvojoj spremačici, čim nešto nije onako kako si zacrtala, dobiješ napad bjesnila – konstatirala je Oprah, na što je Naomi skrušeno potvrdno kimnula glavom te priznala da nakon takvih ispada uvijek osjeća veliku krivnju.

– Odmah nakon toga osjećam se posramljeno i potišteno. Žao mi je tih ljudi i onoga što sam im učinila, ako sam ih uistinu povrijedila – rekla je temperamentna manekenka.

Linker
27. travanj 2024 16:50