MODERNA PEPELJUGA

Natalia Vodianova odrekla se života iz bajke

Koliko god željeli vjerovati u bajke, priča o modernoj Pepeljugi ipak nije doživjela sretan kraj. Ruski supermodel Natalia Vodianova (29) razvodi se, naime, od svog princa na bijelom konju – britanskog milijunaša i aristokrata Justina Portmana (42). Njihova ljubav često je u medijima isticana kao bajka 21. stoljeća, jer su glavni protagonisti nekad siromašna djevojka iz ruskog grada Nižnij Novgorod i britanski plemić, čije se obiteljsko bogatstvo procjenjuje na dvije milijarde dolara.

Zaljubili su se kad je njoj bilo samo 18 godina, s 19 je već rodila sina Lucasa, a s 20 su se vjenčali u Sankt Peterburgu. Natalia je potom rodila još dvoje djece – kćer Nevu (5) i sina Viktora (3) – no nakon devet godina sreće bajka je prekinuta.

– Tužna sam zbog svega, ali odluku o rastavi nismo donijeli preko noći. Već nam neko vrijeme nije išlo. Naša djeca su svjesna ove teške situacije, ali i dobro su – potvrdila je vijest o rastavi i sama manekenka, koja je otkrila da je ponovno – zaljubljena.

No, ime svog novog odabranika nije željela otkriti, iako su se britanski mediji naveliko raspisali o njezinim potencijalnim novim ljubavima. Prvi na listi “osumnjičenih” je irski glumac Jonathan Rhys Meyers (hrvatskoj publici poznat po ulozi Henrika VIII. u TV serijalu “Tudori” ), s kojim je potkraj prošle godine snimala film “Belle du Seigneur”, a ekipa sa seta klela se da njihovi strastveni poljupci pred kamerama nisu bili glumljeni.

Potom se pisalo da je manekenka postala vrlo bliska i sa Scottom Douglasom, bivšim fotografom i “zločestim dečkom” londonskog društvenog života. Iako mnogi tvrde da su Vodianova i Douglas samo prijatelji i da često izlaze zajedno u Londonu, indikativno je da je i on nedavno, nakon sedam godina, prekinuo vezu s britanskom umjetnicom Tracey Emin.

A Vodianovu – koja se u životu nije samo “dobro udala” nego je i sama zaradila 20 milijuna dolara, a trenutačno ima milijunske ugovore s kozmetičkom kućom Guerlain, te modnim kućama Etam i Calvin Kleinom – povezivalo se i s ruskim TV direktorom Andrejem Boltenkom te britanskim biznismenom srpskog podrijetla Aleksandrom Peškom.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 860) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
26. travanj 2024 12:31