LJUBAV BEZ TAJNI

Nataša Janjić i Joško Lokas više se ne skrivaju

Nakon što su svoju vezu više od godinu dana brižljivo pokušavali skrivati od očiju javnosti, glumica Nataša Janjić i bivši TV voditelj Joško Lokas napokon su se opustili i nedjeljno jutro proveli zajedno na zagrebačkom Britancu, ležerno ispijajući kavicu u društvu prijatelja.

Crvenokosa Splićanka i izabranik njena srca sjedili su jedno pored drugog, a vidljivi su bili i česti osmijesi i zaljubljeni pogledi koje su slali jedno drugom. A da je vrijeme skrivanja ljubavi prošlo govori i činjenica da se ni Joško ni Nataša nisu previše uzbudili shvativši da su na meti fotografa, nego su, stidljivo se smješkajući nastavili razgovor s prijateljima te ispijanje prve jutarnje kavice.

Par koji je u vezi već gotovo godinu dana upoznao se su na snimanju TV serijala „Mamutica“, gdje je 28-godišnjakinja utjelovila lik inspektorica Martine, a 11 godina stariji Joško je bio jedan od izvršnih producenata. Ubrzo nakon završetka snimanja serijala, par je uhvaćen kako se ljubi u Joškovom terencu parkiranom ispred Natašine zgrade u zagrebačkom naselju Trešnjevka, te kako skupa izlaze iz glumičina matičnog kazališta Gavella nakon jedne od premijera.

Skrivanje od javnosti, ali i prijatelja, bilo je potrebno jer je Joško već osam godina u braku s Ivanom Silom. U vrijeme kada je upoznao Natašu, par je imao dvoje djece – kćer Nou (8) i sina Tomu (2) – a Ivana je bila trudna s trećim djetetom. Nakon što je njihova veza ipak postala javna, Joško se iselio iz obiteljskog stana te otišao u podstanare, a uskoro je Ivana je rodila njihovo treće dijete.

Nedugo nakon toga, dobio je otkaz u producentskoj kući „Drugi plan“ čiji je vlasnik Miodrag Sila, brat Joškove supruge Ivane, a Nataša Janjić izgubila je ulogu inspektorice Martine u drugoj sezoni TV serijala „Mamutica“.

– Tri najvažnije osobe u mom životu su mama, tata i Onaj koji u svakom trenutku zna da mi je jedini na svijetu, ako izostavim svoje roditelje – izjavila je Nataša Janjić u intervjuu za magazin GloriaGLAM.

Barbara Ivezić

Linker
27. travanj 2024 09:41