Nataša Janjić Lokas još nije naučila nositi se sa stresom

Iako je najavila da uzima predah od komercijalnog teatra, Nataša Janjić Lokas zaposlenija je nego ikad; paralelno radi na nezavisnim projektima i iščekuje skoru regionalnu turneju svog novog filma Atomski zdesna, piše Jutarnji hr te donosi njen veliki intervju koji je dala za Studio Jutarnjeg lista.

Nataša je rekla kako još nije sklopila kompromis sa stresom te da se previše opterećuje, analizira i sve proživljava vrlo intenzivno. Iako je shvatila da je stres, ako pronađeš neki svoj unutarnji mir, samo iluzija – kod nje se to još nije dogodilo! Jednostavno još uvijek nije naučila eliminirati viškove i sve joj je jednako važno.

Međutim, unatoč zamornom ritmu i noćarenju, Natašin ten je divan, a oči imaju sjaj. Godine su još uvijek na njenoj strani, nešto malo genetika i možda šminka – objašnjava lijepa glumica za Jutarnji.hr

Također je odgovorila na pitanje o životnom credu te izjavila kako pokušava živjeti u sadašnjem trenutku ljubazno i ljubavno.

– Dovoljno smo opterećeni sistemom u kojem živimo, koji nam daje upute i recepte od prvog trenutka kada započnemo školovanje. Čini mi se da je jedino vrijedno istinski slušati sebe i pronaći osobni smisao iz dana u dan – kaže Nataša.

Linker
02. svibanj 2024 20:37