NAKON LJUBAVI OSTAJE KREDIT

Nataša Janjić na sudu s bivšim dečkom

Stare ljubavi teško je zaboraviti, a pogotovo ako te na njih svaki mjesec podsjeti – neotplaćeni kredit. Upravo u takvoj situaciji je splitska glumica Nataša Janjić, koja će se uskoro s bivšim dečkom Antoniom Nuićem sretati po sudskim hodnicima i to zbog stana kojeg su zajednički kupili, a ona ga je napustila kada je između njih nestalo ljubavi.

– Žao mi je što već godinu dana plaćam podstanarstvo, a kreditom sam vezana za stan u kojem ne živim i čija je polovica službeno u mojem vlasništvu. Dok se to ne riješi, i dok ne podijelimo imovinu, ne mogu ući u kupnju novog stana. Sada je stvar u rukama odvjetnika – izjavila je Nataša u intervjuu za magazin GloriaGLAM.

Pogledajte kako je Nataša Janjić snimilia editorijal za GlorijuGLAM

Osim minusa na računu, 28-godišnja glumica požalila je i što je mnogo energije i ljubavi uložila u opremanje zajedničkog stana iz kojeg se, taman što ga je potpuno uredila, odlučila iseliti.

– Taj stan sam, baš kako to svaka žena zna i voli opremala s puno ljubavi i pažnje, u skladu s mogućnostima. Svaki novac koji bismo zaradili, ulagali smo u njegovo uređenje, a savjetima su nam pomagali i moji roditelji kojima je to struka – kazala je Nataša.

Vrlo brzo nakon što je stan napustila Nataša Janjić u njega se, navodno, uselila redateljeva nova djevojka – 26-godišnja Ada Radošević.

Iako ga je njegova bivša djevojka prozvala za nedžentlmensko ponašanje, redatelj Antonio Nuić odlučio je ostati pri svojoj odluci da ne komentira odnos s bivšom ljubavi.

Cijeli intervju s Natašom Janjić pročitajte u novom broju GlorijeGLAM

Linker
27. travanj 2024 20:20