INTERVJU

Nataša Janjić: Plešem po stolovima i razbijam čaše

Iako glumi u čak pet predstava matičnog kazališta “Gavella” – “San Ivanjske noći”, “Život je san”, “Četvrta sestra”, “Peer Gynt” i “Tartuffe” te se priprema za ulogu Petrunjele u komediji “Dun­do Maroje” – 29-godišnja glumica Nataša Janjić ima vremena i za satove pjevanja.

Hrvatska Julianne Moore , kako mnogi nazivaju crveno­­kosu Splićanku, svakodnevno provodi sat vremena s Markom Toljom , svojim partnerom u showu Zvijezde pjevaju, i – odlično im ide. Pos­ljednju emisiju, u kojoj su nastupili s pjesmom “Stine” – završili su na trećem mjestu. Na to su zasigurno utjecali brojni Natašini navijači, među kojima je najglasniji bio njezin dečko, 11 godina stariji TV producent Joško Lokas , s kojim je u vezi dvije godine. I dok on ne štedi glasnice bodreći je, ona jako pazi na svoj dobar glas.

Je li istina da ste prestali tulumariti kako biste sačuvali glas? – Istina je. Osjetila sam da se moj glas drugačije “ponaša” nakon noćnog provoda. Stoga malo pauziram od bučnih slavlja, no nikako se ne bi moglo reći da živim u karanteni. Ili da koristim neke na­­rodne recepte kako bih ga sačuvala, da preventivno uzimam lijekove… Ni kad sam najbolesnija, ne pijem lijekove, samo ponekad u usta stavim nekoliko kapi propolisa.

Kad smo kod dobrog društva, poznato je da ste glavna zabavljačica na tulumima: jeste li se kada popeli na šank ili na stol? – Ma uvijek završim na stolu ili na šanku. U jednom trenutku zabava dođe do one točke kad treba odlučiti – ili idemo doma, ili ćemo napraviti neku ludost da nastavimo dalje… I nekako uvijek ja budem ta koja napravi ludost. A imam odličnu ekipu za tulumarenje, pogotovo nakon predstava, kad se u “Gav­e­lli­nom” kafiću okupe moji prijatelji iz kazališta: Hrvoje Klo­bučar i Helena M­i­nić, Enes Vej­zo­vić i Bo­­jana Gre­go­rić, Bar­­bara i Lukas No­­la, Filip Križan i Iva Vis­ković, Sven Šes­­tak, Sonja Ko­­va­­čić, Ma­­rita Ćo­­po… Otkako sam u showu, oni su mi i vjerni navijači u stu­­diju, kao i moja splitska ekipa – glumica Ana Maras i Ivana Runjić te moji roditelji Predrag i Jagoda. Naravno, i Joško je svake subote uz mene.

Prigovara li vam dečko kad se popnete na stol? – Ne, moj me dečko prati u tome. To je jedini dečko koji me ne spušta sa stola, nego mi se pridruži u veselju. I super mi je što mi nitko ne zamjera veselo ponašanje, osim možda – konobara. Naime, prošle sam subote u kafiću Domino, u kojem se nakon showa okupi društvo, razbila čašu, ali samo da zabavim prijatelje.

Marijana Marinović­

­Pročitali ste skraćenu verziju intervjua. Cijeli intervju s Natašom Janjić pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 850) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
27. travanj 2024 16:55