VI PITATE: TONY CETINSKI

Neka moj pepeo prospu po moru

Čitala sam dosta o tome kako ti je numerologija jako važna. Pitam se zašto je to tako i gledaš li onda kroz sve u brojevima, npr. ako ti netko za koncert ponudi 1000 kuna manje ili više, ti ćeš odbiti jer se to ne slaže s numerologijom? Anja Prajninger – Preozbiljno si me shvatila, nije mi toliko važna. Budući da moj menadžment misli o potpisivanju ugovora, plaćanju, velikim koncertima i sličnim stvarima, neće sigurno dogovoriti nešto bitno na neki loš datum. Zapravo je svejedno hoću li napraviti koncert 8. ili 9., a meni taj 9. više odgovara. Kužiš? Nema tu neke filozofije i puno razmišljanja.

Za koji stih bi volio da ti bude epitaf? Lana Modrić – Bez epitafa bih najradije. Ne volim smrt ni groblja ni nadgrobne spomenike. Budući da kažu da moraš umrijeti, volio bih da me spale i pepeo prosipaju nad morem pokraj Rovinja.

Poznato je da ste bili veliki prijatelj s prerano preminulim Tošom Proeskim. Možete li izdvojiti po će mu ćete ga najviše pamtiti i kakav je bio privatno, osim onoga što već znamo? Andrijana Grubišić – Bio je čovjek koji je pokušavao biti bez grijeha i pomagati drugima. I silno se u tome trudio. Da nas je barem više takvih.

Kako se iskupljuješ kada naljutiš Ivanu? Cvijećem, pjesmom ili nečim trećim? Ana Lovrak – Nikako. Ako sam pogriješio kažem oprosti. Ona ne voli iskupljivanja na taj način, dapače to prezire. Cvijeće, pjesmu, čokoladu i ostalo poklanjam bez razloga. Zločesti bi rekli da kupujem kredit unaprijed, pa ne moram kada pogriješim.

Tony, biste li mogli snimiti duet s nekom cajkom s Balkana? Ako da koja bi to bila? I što općenito mislite o narodnoj glazbi? Veliki pozdrav iz Poreča!!! Tatjana Cvijetinović – E, to baš ne bih. Cajke nikako ne volim. To mi je neugodna glazba za uši i živce. Volim poneku lijepu narodnu pjesmu, a to je jako velika razlika od cajki.

Koju svoju pjesmu Tony voli najviše i zašto? Sanja Lopandić – To mi je jedno od najtežih pitanja, jer ne znam izdvojiti jednu. Imam dosta pjesama koje su mi drage zbog nekog razloga. Ako moram izdvojiti, onda „Ti, samo ti“, jer je prva autorska.

Bok, Tony! Sjećaš li se svojeg prvog poljupca? Maja Trutanić – Da, sjećam se. Bilo je to u igri, nešto slično kao boca istine.

Koji je najdraži rođendanski dar koji ste dobili? Marko Volarić – Nogometna lopta kad sam bio jako mali, a Ivica Šurjak mi je bio idol.

Imam ulaznice za oba koncerta u Areni, ali jedan dan moram propustiti. Koji će dan biti bolji? Maja Radović – Prvi je prvi, ali dvaput je dvaput. Ne mogu ti nikako reći unaprijed.

Super si u HTZ-u! Da je takav šou postojao kada si bio tinejdžer, bi li imao hrabrosti prijaviti se? Ja mislim da bi pobijedio… Vanja Radovniković – Hvala! Ne znam bih li se prijavio. Iskreno, ne sjećam se više što mi je bilo u glavi u njihovim godinama, osim da sam samo htio pjevati. Vjerojatno to znači da bih se prijavio u varijanti „hvataj bilo koju priliku“.

Linker
04. svibanj 2024 09:05