PR
GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Neke bih svoje pjesme najradije zaboravio

Poznati glazbenik gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka gdje je najavio svoj veliki koncert u Lisinskom, ali i otkrio da postoje pjesme koje bi najradije zaboravio.

– Neke bih svoje pjesme najradije zaboravio, ali apsolutno mislim da je Magazin jedna od najvećih grupa na ovim prostorima – izjavio je Tonči Huljić i otkrio da mu je Madre Badessa najdraži projekt u karijeri, a Providenca jedna od najljepših pjesama koje je napisao.

Tonči trenutno, osim za svoj projekt, piše pjesme i za Mineu, Magazin te Petra Grašu koji će zajedno s Maksimom Mrvicom biti gost na Tončijevom koncertu u Lisinskom 24. ožujka.

Pozvao sam Grašu da uz mene bude netko od kog sam ljepši i pametnijišalio se popularni glazbenik kojeg ćemo imati priliku gledati u novom glazbenom showu X Factor Adria u kojem je član žirija.

Ne pratim The Voice pa ne mogu usporediti kandidate, ali X Factor je najbolji show koji ste ikad gledali, i ne zato što sam ja u njemu. Nisam znao da će biti toliko emotivno i fizički iscrpljujuće sjediti u žiriju izjavio je Tonči.

Pogledajte video!

Linker
20. travanj 2024 07:46