KYLIE MINOGUE

Nekoliko muškaraca na "meniju"

Kylie Minogue odlučila je imati paralelno nekoliko ležernih veza. Naime, 40-godišnja pjevačica u vezi je sa španjolskim manekenom Andresom Velencoseom od listopada prošle godine, ali njezini prijatelji tvrde da ta veza nije ozbiljna i da se Kylie i dalje viđa s drugim muškarcima.

-Andres je prekrasna osoba, ali nisam siguran da je on za nju “onaj pravi”. Mislim da ih ima nekoliko na “meniju”. Ona je jednostavno uzela neko vrijeme za bezbrižnu zabavu. Većinu vremena samo naporno radi, pa mislim da to zaslužuje – izjavio je njezin bliski prijatelj, spisatelj i scenarist sitcoma, australski autor Kathy Lette.

Usprkos njegovim izjavama, australska džepna Venera provela je Silvestrovo s 30-godišnjim manekenom u francuskim Alpama te je nedavno otputovala u Tossa de Mar, rodni kraj svog ljubavnika, kako bi upoznala njegovog oca i sestru.

Izvori tvrde da je atraktivnom Španjolcu ovo prva ozbiljna veze u koju ulaže mnogo truda, pa se potrudio osigurati Kylie toplu dobrodošlicu i pokazati joj mnoga mjesta koja ga vežu uz djetinjstvo.

Gordana Kolanović

Linker
30. travanj 2024 16:46