PLESOM DO POBJEDE

Nera Stipičević: Da je Marijan ljubomoran, ne bismo bili zajedno

Trebalo je proći čak sedam godina da Nera Stipičević pokaže sve svoje talente! Od pjevačkog, koji je predstavila u glazbenom showu Nove TV 2003., kad je osvojila drugo mjesto, glumačkog dara kojim je ljetos oduševila gledatelje filma “Neke druge priče”, do plesnog umijeća, zahvaljujući kojem je prošli vikend s plesnim partnerom Damirom Horvatinčićem pobijedila u HTV-ovoj emisiji Ples sa zvijezdama.

PROČITAJTE VIŠE Nera je pobjedu proslavila s dečkom Marijanom Nera bez problema do pobjede Pogledajte kako su Nera i Mila plesale u finalu Nera i Mila: Spremne smo za finale Put do finala Nere Stipičević

Po dodirima i strastvenom plesu moglo se primijetiti da između vas i Damira postoji kemija… – Naravno da postoji kemija, ali samo na plesnom podiju. Da nisam glumica, bilo bi mi puno teže. Ovako, naučila sam se osloboditi na sceni, tako da nisam te dodire doživljavala kao nešto osobno, nego kao partnerstvo dvoje ljudi. Sretna sam što se Damiru i meni dogodio trenutak kad smo plesali kao jedno. Plesali smo tango i makar pod pritiskom, osjetila sam da ujednačeno dišemo.

Biste li se mogli zaljubiti u plesnog partnera? – Ne bih htjela da me pogrešno shvatite, ali jako sam zaljubljive prirode. Zaljubljujem se svako malo u nečije talente i predanost: mogu se zaljubiti u uličnog svirača ili plesača od čije izvedbe protrneš. Ali, to je zaljubljenost koja me tjera da budem bolja, kvalitetnija i posvećenija te nema veze s fizičkom ljubavi.

Što na tu vašu zaljubljivost kaže vaš dečko Marijan Galić, pilot s kojim ste u vezi 12 godina? – Marijan je najtolerantnija osoba koju poznajem i divim mu se zbog njegovih vrlina. Nije ljubomoran, jer da jest, sigurno ne bismo tako dugo bili zajedno.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua. Cijeli intervju s Nerom Stipičević pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 833) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
27. travanj 2024 12:15