HUMANITARNA AKCIJA

Nera Stipičević poziva da budete dio Neke druge priče

Ekipa filma Neke druge priče odlučila je ispričati – neku drugu priču i pokrenuti humanitarnu kampanju pod nazivom Ispričajte neku drugu priču namijenjenu strukovnoj udruzi za promicanje dobrobiti djece Portić iz Rijeke i njihovim korisnicima – djeci oboljeloj od malignih bolesti Dječje bolnice Kantrida.

Tete pričalice volonterke su koje svakodnevno posjećuju djecu u bolnicama i uveseljavaju ih pričanjem priča u kojima imaginarni junaci uspijevaju prebroditi sve prepreke i probleme. Time se djecu emocionalno osnažuje da prebrode vlastite teškoće i nastoji im se olakšati boravak u bolnici te umanjiti negativni učinci hospitalizacije budući da to, pogotovo najmanjima, svakako nije ugodno iskustvo.

Svi koji se žele pridružiti kampanji najlakše će to učiniti odlaskom u kino, jer će kupnjom ulaznice za film Neke druge priče pomoći onima kojima je to najviše potrebno – djeci u bolnicama. ­

Glasnogovornica kampanje je Nera Stipičević , a pridužit će joj se i druge osobe iz javnog života.

Akcija traje od 10. veljače do 3. ožujka, a film se u to vrijeme može pogledati u multipkleksu CineStar Zagreb (Branimir centar), te od 17. veljače i u multipleksu Cinestar Rijeka (Tower centar).

Linker
27. travanj 2024 05:39