Facebook
'GOLO' LICE

Nezaustavljiv trend selfija bez šminke - pokazala se i Nikolina Ristović

Snimanje fotografija bez trunke šminke na licu među zvijezdama je popularno već neko vrijeme, a čini se kako taj trend nimalo ne jenjeva. Štoviše, pridružuju mu se i mnogi za koje se to baš i ne bi očekivalo, kao naprimjer glumica Nikolina Ristović koja je ovih dana sa svijetom podijelila svoje ‘golo’ lice.

Njen selfie bez šminke iznenadio je sve, budući je voditeljica poznata po tome da je uvijek besprijekorno sređena i da ju se nigdje ne može vidjeti bez šminke. Komentari su mahon bili pozitivni, a sama voditeljica kraj fotografije je napisala kako je djevojkama dopušteno činiti sve, pa tako i ovakve selfije.

A nedavno se bez šminke na licu pokazala i američka diva Sharon Stone. Njen selfie izazvao je veliku euforiju među njenim obožavateljima koji tvrde da je ona i dalje jedna od najljepših žena na svijetu, unatoč činjenici da ima 57 godina.

Doing my emails with Joe on this rainy day. #SharonStone A photo posted by Sharon Stone (@sharonstone) on Jan 6, 2016 at 2:17pm PST

Glumica je objavila fotografiju sa svojim psom kraj koje je samo napisala kako se njiih dvoje bave mailovima u jedan kišni dan.

Linker
03. svibanj 2024 03:18