VESELJE NA JAHTI

Nicolas Cage iz zatvora na sinovu svadbu

Nedugo nakon što je priveden zbog pijanstva, remećenja javnog reda i prijetnji 20 godina mlađoj supruzi Alice Kim , Nicolas Cage (47) je “uskočio” u smoking.

Razlog je bila svadba njegova sina Westona (20), vođe black metal benda Eyes of Noctum, koji se na Uskrs vjenčao s kantautoricom Nikki Williams (22). Cage je, naime, platio jamčevinu od 11.000 dolara pa je pušten iz pritvora, a Alice Kim, bivša konobarica s kojom je u braku skoro sedam godina, neće ga tužiti za obiteljsko nasilje. Štoviše, s njihovim petogodišnjim sinom Kal-Elom došla je na vjenčanje priređeno na jahti koja je plovila vodama oko New Orleansa, gdje Nicolas Cage i živi, i gdje se dogodio njegov ispad.

S Westonovom majkom, glumicom Christinom Fulton, bio je u vezi od 1988. do 1990., a nakon što su prekinuli nastavio se brinuti za sina – koji sa svojom odabranicom živi u Los Angelesu. Da će se vjenčati, Weston Cage je najavio prošli tjedan na facebooku, kad je i njegov ljubavni status “u vezi” promijenjen u “zaručen”. Mladenci nisu željeli paparazze pa su unajmili jahtu Confidential Lady i u predvečerje se otisnuli na pučinu. Premda su u vezi tek godinu dana, koliko se vole pokazuje i to što je on na zapešće dao istetovirati njezino, a ona njegovo ime.

Njegovi prijatelji nadaju se da će Weston Cage, koji je s tatom 2005. glumio u filmu “Gospodar rata”, a zajedno su objavili i strip “Voodoo Child”, imati više sreće u ljubavi od oca. Nicolas Cage, naime, iza sebe ima dva propala braka – od 1995. do 2001. bio je oženjen kolegicom Patricijom Arquette , a od 2002. do 2004. Lisom Marie Presley , glazbenicom i kćeri rock-legende Elvisa Presleya – u kojima nije imao djece. Činilo se da je sretniji u braku s Alice Kim, no nakon što je pijan prijetio da će je istući, pitanje je koliko će i taj brak potrajati.

Damir Leljak

Linker
20. travanj 2024 08:50