Screenshot / © Nicole Kidman/Facebook
ŽELI JOŠ JEDNO DIJETE

Nicole Kidman: Svakog mjeseca se nadam da sam trudna

Australska glumica očajnički želi još jedno dijete i to je priznala u radijskoj emisiji gdje je među inim izjavila i kako se svaki mjesec nada da je trudna.

Nicole Kidman sa suprugom Keithom Urbanom ima dvije kćeri, Sunday (6) i Faith (3) te dvoje sada već odrasle djece koje je posvojila s Tomom Cruiseom, Isabellu (21) i Connora (19).

Oskarovka je rekla kako ju ne napušta nada da će još jednom postati majka:

– Svaki mjesec se nadam da sam trudna, ali nikad nisam. Skakala bih od sreće da zatrudnim – rekla je Nicole i dodala da je svjesna da će sa 47 godina teško ostati trudna.

Voditelj ju je pokušao ohrabriti pričom o ženi koja je rodila s 49 godina, na što je Nicole ispričala da je i njena baka rodila u toj dobi te ipak zaključila da je sve moguće.

Glumica je iskreno rekla kako obožava djecu, ali i da njen suprug ne dijeli njen etuzijazan oko još jednog djeteta.

Nicole je postala veoma emotivna kada ju je voditelj priupitao kako je nakon nedavne smrti oca:

– Bio je divan čovjek i bili smo vrlo bliski – rekla je glumica i briznula u plač. No ipak je uspjela zahvaliti svima koji su joj pružili podršku:

– Uvijek sam mislila da je bolje ne smetati u takvim situacijiama, ali sada kada sam i sama to doživjela puno mi je značilo što su mi se ljudi javili i izrazili sućut – zaključila je glumica.

Linker
29. travanj 2024 08:56