AFP/Cropix
ČETVRTI PREKID

Nicole Scherzinger ostavila Lewisa Hamiltona nakon sedam godina

Popularna pjevačica prekinula je sedmogodišnju vezu s vozačem Formule 1, a ovog puta presudili su im različiti životni planovi.

Nicole Scherzinger (36) i Lewis Hamilton (30) nikada nisu skrivali da im je vrlo teško održavati vezu na daljinu, zbog čega su i više puta prekidali.

Poznati par svoju je vezu započeo 2007., da bi tri godine kasnije prekinuli pa ponovo 2011. godine obnovili vezu, ali i iste godine odustali od ljubavi zbog previše obaveza. Svojoj su vezi dali još jednu šansu početkom 2012., da bi u srpnju 2013. ponovno objavili da nisu više zajedno.

Četvrtu priliku svojoj ljubavi dali su u ožujku 2014., a sve se činilo idilično kada su u lipnju prošle godine proslavili šestu godišnjicu veze u Veneciji.

Better late than never. @nicolescherzy & I in Venice for our 6th Anniversary. #goodtimes #godisthegreatest

A photo posted by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Jun 23, 2014 at 3:08am PDT

Lewis je nedavno priznao da održavanje veze na daljinu nije lako i da moraju uložiti dodatni napor kako bi održali svoju vezu, koja je bila itekako turbulentna.

– Nije bilo lako – ona živi u Los Angelesu, a ja u Monaku i vrlo često putujem zbog posla. Njen posao je isto tako dinamičan pa nam je jako teško uskladiti rasporede. Jednom sam otputovao u Aziju i nismo se vidjeli punih pet tjedana. Tad nam je bilo vrlo teško – priznao je slavni vozač.

I dok mnogi smatraju da im je i ovog puta presudila udaljenost, izvor blizak pjevačici tvrdi da je ona prekinula vezu jer Lewis nije želio zasnovati obitelj.

– Svađaju se već mjesecima i Nicole je napokon bilo dosta. Znala je da je Lewis ne planira oženiti i sada se osjeća potpuno izgubljeno – otkrio je prijatelj popularne pjevačice.

Lewis je sam nedavno priznao da on i Nicole ne razgovaraju o braku zbog brojnih poslovnih obaveza, a čini se da je ovog puta upravo to presudilo njihovoj turbulentnoj vezi.

Linker
29. studeni 2022 09:23