BOJAN JAMBROŠIĆ KOMENTIRA

Nije dovoljno biti zgodan, treba znati pjevati

Hitovi Dine Dvornika i Josipe Lisac stvarno su ovoj emisiji dali posebnu draž i zanimljivost, a kandidati su se pokazali tek za nijansu drugačiji jedan od drugoga tako da je Petar kao vokalno najslabiji ispao.

Dvornikove pjesme dečki su predstavili svako na svoj način i svaka im čast na tome sto su ostali svoji i nisu kopirali. Najveće pohvale idu Juraju i Vilibaldu koji su od muškog djela najbolje izveli svoje pjesme, dok mali minus ide Duji koji se nije iskazao u pjevanju drugacijem od klapskog. Nedostaje mu ‘ono nešto. Nesigurnost u brzim pjesmama pokušao je prikriti šaljivim načinom pjevanja što mu je jako dobro pošlo za rukom i publika mu je povjerovala.

Ostalo troje su također bili simpatični pokušavajuci izvesti neke plesne pokrete, ali ih to nije smelo da otpjevaju dobro i daju najbolje od sebe.

Josipa Lisac i ‘Magla’ je Maji legla savršeno i u svom prepoznatljivom stilu jako je lijepo izvela pjesmu. U svijetu plesnih ritmova jako se dobro snašla, iako vokalno slabije nego u ‘Magli’, ali svojim plesom i pojavom zavladala je pozornicom. Kim Verson je ovog puta pjevački bila tri stepenice iznad ostalih, briljirala je i kao Josipa Lisac i kao disko-dama. Kad bi se bar riješila nesigurnosti i podarila nam više osmijeha, bez dvojbe bi bila nova hrvatska zvijezda!

Dakle, ispao je Petar i time ušutkao sve koji govore da je dovoljan samo dobar izgleda da bi se pobijedilo.

U sljedećoj emisiji kandidati će pjevati pjesme svojih idola i posvetiti ih nekom njima dragom. U prošloj sezoni takva je emisija dala jedan od najboljih i najemotivnijih trenutaka u showu pa od novih kandidata očekujem isto ili bolje.

Linker
01. svibanj 2024 06:45