KATARINA RADIVOJEVIĆ

Nije istina da me Vuk napustio

Veze na daljinu su komplicirane, a u to se ovih dana uvjerava beogradska glumica Katarina Radivojević. Naime, iako se činilo kako njezina veza s crnogorskim poduzetnikom Vukom Miškovićem odolijeva svim iskušenjima, sve češće su glasine, pa čak i među njezinim prijateljima, kako par više nije skupa.

– Nije istina da smo Vuk i ja prekinuli. Daljina za našu vezu predstavlja veliki problem, no nema govora o prekidu – izjavila je Katarina Radivojević, opovrgnuvši govorkanja o prekidu, ali i naznačivši da nije sve idealno u njihovom ljubavnom životu.

Inače, prema glasinama, koje kruže gradom, razlog prekida jednogodišnje veze 30-godišnje beogradske zvijezde, koja trenutno u Hrvatskoj snima serijal “Najbolje godine” i poduzetnika koji živi u Milanu navodno je prevelika zaokupljenost poslovima zbog kojih su njihovi susreti postali prava rijetkost.

Da im u vezi ne cvjetaju ruže, potvrdila je glumica u intervjuu za tjednik Gloria prije nešto više od mjesec dana, izjavivši da ni svoju prvu godišnjicu, Vuk i ona nisu proveli skupa.

– Vuk i ja u posljednje vrijeme viđamo se vrlo rijetko.Proveli smo zajedno vikende u Dubrovniku i Istri, vidjeli smo se u Monci na utrci Formule 1, obećao mi je da će uskoro doći u Zagreb. Nismo niti zajedno proslavili našu prvu godišnjicu: ja sam snimala na Žumberku, a on je tulumario na Hvaru – izjavila prije nešto više od mjesec dana za Gloriju Katarina Radivojević.

Zvijezda filma “Zona Zamfirova” izabranika svog srca, koji se bavi uvozom automobila iz Italije u Crnu Goru i Srbiju, upoznala je prije nekoliko godina u jednom klubu na Ibizi, a ponovno su se sreli lani na Adi Bojani.

Koliko je ponovni susret s poduzetnikom za nju bio fatalan, Katarina Radivojević pojasnila je gotovo pjesničkim jezikom.

– Tada sam se uvjerila u istinitost izreke: ljubav ti se desi kada to najmanje očekuješ.

Barbara Ivezić

Linker
28. travanj 2024 08:19