ODMOR U POLJICAMA

Nikola Karabatić: Hrvatice su ljepše od Francuskinja

Otkako je sredinom lipnja stigao na odmor u Hrvatsku, najbolji rukometaš svijeta Nikola Karabatić (26) gotovo da ne izlazi iz kupaćih gaćica. Francuski reprezentativac naših korijena svaki dan uživa na plaži ispred obiteljske vikendice u Poljicama.

– Nije me bilo sedam godina tako da sam se zaželio našeg mora koje je najljepše na svijetu. A ova uvala jedna mi je od najdražih – hvali Nikola mjesto nadomak Trogira u kojem je ljetovao od najranijeg djetinjstva i u kojem je proplivao.

Zvijezda francuskog rukometnog prvaka Montpelliera, iz istoimenog gradića na jugu zemlje, u Poljicama ima sve što mu treba za idealan odmor – prekrasne plaže, brodić i dobro društvo. Večeri često provodi u Trogiru ili Splitu, gdje je obišao nekoliko popularnih okupljališta na Bačvicama, a bio je i na Splitskom festivalu. Hrvatice su mu, priznaje, mnogo ljepše od Francuskinja, no ni na Jadranu još nije upoznao djevojku koja bi osvojila njegovo srce. Ženskog društva mu, doduše, ne nedostaje, a najviše se druži s rođakinjom Tinom Radić , instruktoricom joge.

– Uz nju sam krenuo na satove joge, s kojom ću sigurno nastaviti u Francuskoj. Sviđa mi se noćni život u Hrvatskoj, a ne sviđa mi se što se prati sve što radim, komentira se moje ponašanje i trača. Na to nisam navikao – kaže Nikola Karabatić, kojemu su se u međuvremenu u Poljicama pridružili roditelji, otac Branko i majka Radmila.

Dolores Tolić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o ljetovanju Nikole Karabatića Glorije (br. 809) ili se pretplatite na PDF izdanje pronađite u tiskanom izdanju

Linker
26. travanj 2024 14:56