Cropix
KREĆU SE U ISTIM KRUGOVIMA

Nikolina Ristović: Poziranje s Leonardom DiCaprijem nije "big deal"

Televizijska voditeljica, koja je svoju zagrebačku adresu nakon udaje za srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića zamijenila onom beogradskom, i dalje je zanimljiva hrvatskoj javnosti.

Na netom završenom Filmskom festivalu u Cannesu Nikolina Ristović (38) pažnju je plijenila u ekstravagantnoj haljini mladog hrvatskog dizajnera Manuela Maligeca koja je zapela za oko i Vanity Fairu, a fotografiju na kojoj pozira sa holivudskim zavodnikom Leonardom DiCaprijom također su prenijeli svi domaći mediji.

– Već nekoliko godina na poziv Milutina Gatsbyja dolazimo u Cannes na zabavu američke fondacije koja prikuplja novac za istraživanje AIDS-a. No, ne bih htjela od toga raditi veliku priču. Pogotovo od poziranja s Leonardom DiCaprijem. Mi se susrećemo i krećemo u istom krugu ljudi već neko vrijeme tako da to stvarno nije bio “big deal” – izjavila je Nikolina u razgovoru za Globus.

Instagram/manibymanuel

Instagram

Na pitanje poželi li ponekad da je velika zvijezda, poput recimo onih u Cannesu i da su svijetla reflektora uperena u nju, Nikolina odgovara negativno i kaže da je ona samozatajna osoba koja se ne voli gurati u prvi plan.

Voditeljica trenutno radi na beogradskoj Televiziji B92 gdje vodi večernji show Bulevar.

Linker
24. travanj 2024 01:50