KAO KOD KUĆE

Nikolina Ristović: U Beogradu nemam blokade, ovdje me vole

Zagrebačka voditeljica priznala je da se u Beograd zaljubila na prvi pogled: ona nije izabrala život u Beogradu već je taj grad izabrao nju:

– Došla sam u Beograd prije pet ili šest godina, kada smo radili Operaciju trijumf. Tako je krenulo, ja sam se ovdje udomaćila na malim ekranima. Bilo je dva ili tri pokušaja da Hrvatice dođu i profesionalno se zadrže u Beogradu, ali sve bi se po isteku angažmana na projektu vraćale u Zagreb. Mene očito vole u Beogradu i postoje neke međusobne vibracije jer sam zadobila povjerenje gledatelja i poslodavaca – izjavila je Nikolina Ristović u intervju srpskom Blicu.

Na pitanje kako joj je živjeti uBeogradu Nikolina je rekla kako joj se ljubav s tim gradom dogodila na prvi pogled:

– Kada sam došla prvi put, osjećala sam se kao da sam kod kuće, nije bilo blokade kao kada sam pokušavala živjeti u Italiji ili Los Angelesu. Tamo sam se osjećala loše, imala neku knedlu u grlu – ispričala je. Dodala je i kako je prednost Beograda što je udaljen samo 400 kilometara do Zagreba gdje joj živi kći i roditelj i brat koji se brinu za nju dok Nikoline nema. Kaže da u Zagreb dolazi jedanput tjedno, a kći Hana vikendom ju posjećuje u Beogradu.

– I njoj je ugodno ovdje. Ima 16 godina i još nije vrijeme da upozna noćni život u Beogradu, ali uživa u dnevnim šetnjama – povjerila je voditeljica novinaru Blica. O usporedbi Zagreba i Beograda Nikolina je rekla:

– Beograd je daleko aktivniji, daje više u pogledu noćnog života, a Zagreb je više nekako austrougarski učmao u pozitivnom smislu te riječi.

Linker
26. travanj 2024 04:50