PREDMET ŽELJA

Nina Badrić: Imam sobu za cipele

Zagrebačka pjevačica uskoro će vlastitu kolekciju cipela obogatiti novim modelima od meke kože, a umjesto da na njih potroši pravo malo bogatstvo, još joj i plaćaju da ih nosi.

Nina Badrić, koja će 29. rujna u Dubrovniku pjevati na proslavi stote obljetnice hotela Excelsior, postala je zaštitno lice cipela Planika za tržište u BiH.

Koliko pari cipela imate? – Dobrih nikad previše, nisam ih brojila, a za njih imam i – sobu. Iskreno, cipele i dobre torbe su mi slabost.

Kakav je vaš odnos prema cipelama? – Ljubavnički: osvajaju me na prvi pogled, uvijek znam prepoznati one prave, po nečemu posebnom, kakve neće imati baš svaka žena u gradu, a ni pjevačica na sceni. Cipele po mojoj mjeri moraju biti malo pomaknute, a favorit su mi jedne s potplatom od pluta i potpeticom u obliku ruže. Zapažene su gdje god se u njima pojavim.

Što vam je pri izboru važnije – izgled ili kvaliteta? – Baš kao i u životu, prije sam prednost davala izgledu, a sada biram kvalitetu. Zapravo, biram udobnost jer problematično je izdržati koncert u neudobnim cipelama. Sjećam se kad mi je Tereza Kesovija rekla: ‘Nećeš ti, mala, još dugo moći hopsati na potpetici od 12 cm’. I bila je u pravu. Sada već imam svoje modele samo za nastupe.

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua – koja je idalna visina potpetice za Ninu Badrić te što misli o injekcijama kolagena u stopala potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 976).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
27. travanj 2024 18:09