Instagram/Nina Badrić
LUKSUZNI PROVOD

Nina Badrić - nakon ludog provoda u Švicarskoj slijede pripreme za Lisinski

Nina Badrić bila je gošća na luksuznoj proslavi 10. godišnjice braka svoje prijateljice Sandre Meljničenko i njenog supruga Andreja u švicarskom St. Moritzu i tako na najbolji mogući način završila svoj ljetni odmor.

Pjevačica se na zabavi, koju su priredili njena dugogodišnja prijateljica i ruski miljunaš s kojim je u braku već jedno desetljeće, odlično provela čemu svjedoči mnoštvo fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu.

#petfectday ?? @ericbuterbaugh ?❤️??☀️

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Aug 29, 2015 at 7:55am PDT

#thisgirl #beststyle #icon #fashion #itgirl #beautiful #insadeandout ☝?️☝?☝? #ilove @veronikaheilbrunner ❤️ A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Aug 30, 2015 at 2:49am PDT

#theman#icon #fashion #one&only @justinoshea ❤️ #missyoualready @veronikaheilbrunner @justinoshea ❤️❤️???

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Aug 30, 2015 at 7:04am PDT

A nakon luksuznog odmora u Švicarskoj Nini slijedi radna jesen. Najveće veselje predstavlja joj njen prvi solistički koncert u Lisinskom:

– Toliko se unaprijed radujem svom prvom solističkom koncertu u dvorani Vatroslav Lisinski da već krajem rujna za mene, i prateće glazebnike, počinu pripreme – rekla je Nina, te dodala kako kako joj dvorana Lisinski savršeno odgovara:

– Nismo svirali u Zagrebu gotovo tri godine i sigurna sam da će taj susret biti za pamćenje. Zaželjeli smo se jedni drugih – izjavila je Nina najavljujući koncert u Lisinskom 25. studenog.

Linker
18. travanj 2024 23:44