NOVA GLORIA

Nina Badrić: Sretna sam što je Goran Bogdan u mom spotu

Naša poznata pjevačica objavit će novu pjesmu znakovita naslova Dan D i to nakon punih godinu dana, a za popratni spot angažirala je Gorana Bogdana (33). Nina Badrić (41) i jedan od najpopularnijih i najtalentiranijih glumaca mlađe generacije surađivali su po prvi puta, a spot koji ćete u petak moći premijerno vidjeti na Gloria.hr s nestrpljenjem se očekuje.

Kako je bilo u naručju Gorana Bogdana?

– Imam sreću da mi glume u spotovima sportaši i glumci koje jako cijenim. Dosad su to bili Goran Ivanišević i Leon Lučev, a ovu priču o ženi koja napokon pronalazi put za izlazak iz jedne veze i početak novog života pomogao mi je ekranizirati Goran Bogdan. Kad sam mu rekla da bi trebao glumiti muškog gada, rekao je: “Joj! Ali dobro”. U svakom slučaju, on je frajer koji je i te kako opekao tu ženu o kojoj pjevam. Jako je zgodan, izuzetno talentiran i baš sam sretna što je sa mnom u spotu.

Ostatak velikog intervjua u kojem Nina govori o razvodu braka, samoći, muškarcima koji je pokušavaju osvojiti, što najradije kuha, ima li stilista, ali i o 20 godina uspješne karijere, te zbog čega se toliko veseli jednomjesečnoj turneji po Americi s Oliverom Dragojevićem pročitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 8. svibnja.

Linker
30. travanj 2024 08:43