SAMO U GLORIJI

Nina Badrić u Parizu upala na vjenčanje japanskog para

U novom broju Glorije Nina Badrić napisala je svoj dnevnik s putovanja u Pariz. Kao što je i sama istaknula, put u Pariz joj je od najranijih dana bio jedna od najvećih želja, koji je prvi put ispunila prije osam godina. Nakon toga je nekoliko puta dolazila u najromantičniji grad na svijetu, ali zapravo nikada nije imala vremena za njegovo pravo razgledavanje.

Pročitajte izvadak iz Nininog dnevnika:

O Parizu sam nekako više doznavala iz filmova kao što su “Moulin Rouge” i životna priča šansonijerke Edith Piaf negoli iz školskih udžbenika, uglavnom sam jurcala u shopping i lovila dobre koncerte pa za upoznavanje fascinantne povijesti i arhitekture tog grada i nisam imala previše vremena.

Sve do svog nedavnog odlaska u Pariz. Postala sam, naime, ambasadorica renomirane kozmetičke kuće Maria Galland za Hrvatsku pa su me njihovi zastupnici Tomislav i Žana Zebić pozvali u Pariz da upoznam predstavnike tvrtke i isprobam tretmane uljepšavanja kojima osvajaju žene širom svijeta već 40 godina. Ženama ponekad stvarno malo treba za sreću: moje je lice nakon fantastične masaže i nanošenja maske naprosto blistalo pa sam ostatak dana lebdjela gradom. Pariz je za mene grad romantike i bajke, posjeduje čudesnu energiju koja me diže, a pouzdano znam da tako djeluje i na mnoge moje prijatelje. Neki od njih, primjerice, uopće se nisu namjeravali zaručiti, no popustili bi čarima Pariza i upravo ondje isprosili svoje djevojke. Ja nisam bila te sreće, premda su i moje i Bernardove zaruke u Dubrovniku bile vrlo romantične. Bez obzira bila sama u Parizu ili u društvu svog supruga, za mene je to najromantičniji grad na svijetu. Čim sam vidjela simpatičan japanski par koji se za svoj vjenčani album fotografirao na Place de la Madeleine, morala sam im se uvaliti na fotografiju. Meni je Pariz tužniji kad sam sama, a da je njegov doživljaj najljepši u romantičnom okruženju, još sam se jednom uvjerila na večeri koju su mi moji domaćini priredili na luksuznom brodu što plovi po Seinei.

Što je još Nina Badrić doživjela u Parizu, zajedno s ekskluzivnim fotografijama njezinog francuskog provoda, pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 831) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
03. svibanj 2024 06:24