ISKRENI ODGOVORI

Nina Badrić: Ulazim u finale Eurosonga sto posto

Dobra atmosfera, šale i male provokacije – tako bi se najbrže moglo opisati pedesetak minuta koje su obožavatelji proveli s Ninom Badrić na Glorijinom chatu. Popularna pjevačica, koja se priprema s pjesmom “Nebo” postići što bolji rezultat na Eurosongu, spremno je odgovarala na sva pitanja, pa tako i – je li ikada ljuta.

– Naravno! I ja sam čovjek kao i svi. Kada sam ljuta bolje je da se svi maknu! – napisala je Nina, a obožavateljima je otkrila da joj je puno njezinih pjesama draga, ali uvijek se vrati na “Nocturno”.

Foto: Matko Stanković Sasvim logično, ponajviše pitanja bilo je o Eurosongu, a Nina je lagano odgovorila i na laganu provokaciju – što će napraviti ako Hrvatska ne uđe u finale?

– Dat ću sve od sebe da budem dobra, a ako ne uđem u finale… Postojala sam i prije Eurosonga, a daj Bože postojat ću i poslije njega Što se tu može? – odgovorila je 39-godišnja pjevačica, odmah nadodavši:

– Ali ulazim u finale sto posto!

Nina je ujedno otkrila kako njeguje svoje lice, koliko je dugo na Twitteru, ali i što joj znači vjera.

– Vjera je osobna i tako intimna stvar svakoga od nas. Vjera se živi. Vjera su djela, to se ne govori. Barem ja to tako mislim, Tonka draga – napisala je Nina Badrić.

Suočivši se s pitanjem koga više voli, Severinu ili Jelenu Rozgu, pjevačica je pokazala i diplomatske vještine:

– Ja volim sve jer moje je srce veliko k’o kuća!!

Za kraj, Nina Badrić je otkrila i tko je bio njezina prva ljubav.

– Kad sam imala sedam godina, eh to su bili dani ljubavi. Znate ono… leptirići u trbuhu. Na moru smo, on Srđan iz beograda, ja Nina iz Zagreba. Išli smo na Slaju, pa u diskač. Nezaboravno! – prisjetila se Nina Badrić prve ljubavi.

Pogledajte kako je prošao cijeli chat s Ninom Badrić

Linker
28. travanj 2024 22:10