DOBAR GLAS

Nina Badrić uspješno operirana

Operacija glasnica, kojoj se u ponedjeljak podvrgnula Nina Badrić , prošla je bez ikakvih komplikacija, pa će, nakon kraćeg odmora, 39-godišnja pjevačica biti spremna za predstavljanje Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu u Azerbajdžanu.

Nina je krajem protekle godine počela osjećati da s mukom pjeva pjesme koje prije nikada nisu bile problem i pregledom otkrila da ima polipe na glasnicama. Iako je odmah trebala krenuti u fazu mirovanja, pjevačica je odlučila svakako dovršiti pripreme za Doru na kojoj je kao hrvatska predstavnica na Eurosongu predstavila pjesmu s kojom će nastupati u Azerbajdžanu.

– Ovakvu operaciju prošli su mnogi moji kolege u svojoj pjevačkoj karijeri. Pjevam čitav život, od svoje desete godine, pa sam uistinu zahvalna Bogu što mi je ipak podario odlične glasnice koje nikad nisu zakazale. A prošle su puno toga. Od pjevanja u svakakvim uvjetima odnosno neuvjetima. Čak i u ovoj situaciji, koja nije bila nimalo jednostavna, uspjela sam izvući koliko sam god mogla – kazala je prije operacije Nina Badrić za Jutarnji list.

Slijedi dvomjesečni oporavak, tijekom kojeg će pjevačica barem mjesec dana provesti u južnijim krajevima sa suprugom Bernardom Krasnićem . Odmor koji će vjerojatno biti vrlo – tih.

Linker
28. travanj 2024 13:32