OPET ZAJEDNO

Nina Badrić vratila se u zagrljaj Bernarda Krasnića

Šest mjeseci nakon što su odlučili da njihovom braku više nema spasa, Nina Badrić (37) i Bernard Krasnić (32) shvatili su da ipak ne mogu jedno bez drugoga. Za javnu obznanu pomirenja odabrali su sinoćnji Gibonnijev koncert u Zagrebu, na koji su došli zajedno te iz svečane lože u dobrom raspoloženju gledali kako splitski pjevač oduševljava svoje obožavatelje, a vjerojatno su i zapjevali “Ove dvije duše…”.

– Popijemo kavu i čujemo se. Imamo lijepu komunikaciju. Ne mogu zamisliti da bismo si okrenuli leđa na cesti, to bi bilo pretužno – ispričala je Nina Badrić nakon rastave u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju, priznavši da ni nakon prekida nije prestala viđati Bernarda. Mnogi su tada mislili da je to samo kurtoazna izjava, kojom pjevačica barem javno želi sakriti da više nema lijepih osjećaja prema muškarcu s kojim je provela devet godina, a od toga tri u braku. No, ovaj put cinici su bili u krivu.

A dilemu jesu li samo prijatelji ili su se doista pomirili, Nina i Bernard su pri kraju koncerta sami razriješili – vatrenim poljupcima.

Pogledajte kako je bilo na Gibonnijevom koncertu

Linker
17. travanj 2024 17:14