POLJUBAC SREĆE

Nina je shvatila da ljubav nije nestala

Iako to vjerojatno nije bila njihova namjera, ponovno zaljubljeni supružnici Nina Badrić i Bernard Krasnić svojim dolaskom na Gibonnijev koncert u zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića, pomalo su zasjenili glazbeni trijumf splitskoga glazbenika. Pola godine nakon što su odlučili završiti svoj brak, 37-godišnja pjevačica i pet godina mlađi poduzetnik ipak su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga te su opet pronašli ljubav.

– Unatoč svemu ljubav između njih nije nestala. Shvatili su i to da si međusobno jako nedostaju. Teško je reći hoće li, nakon svega, ljubav pobijediti – povjerile su se Ninine prijateljice novinarki Jutarnjeg lista, ujedno potvrdivši da njihovo intenzivno druženje traje već mjesec dana.

Nakon mjesec dana propitivanja je li ono što osjećaju doista ljubav ili samo nostalgija za sretnim vremenima, Nina i Bernard, izgleda, ipak su se odlučili za ovo prvo te su svjesno došli zajedno na Gibonnijev koncert, znajući da će ih tamo primijetiti fotografi i brojni novinari. Oni se, pak, nisu skrivali, Nina je čak davala i izjave televizijskim ekipama, no, mir su ipak našli u VIP loži među svojim najbližima.

Zapravo, ako se zanemari pet tisuća vrištećih Gibonnijevih obožavatelja oko njih, imali su isto društvo kao i na svojem tajnom vjenčanju u crkvi na Remetama u rujnu 2006., kada ih je velečasni Vjenceslav Mihetec vjenčao pred kumovima Kristinom Renić i Antoniom Franjom . Velečasni ovaj put nije došao, ali i kuma i kum su bili s njima na koncertu, potvrdivši tako novi početak stare ljubavi, koju su sretni supružnici i ovaj put začinili strastvenim poljupcem.

Linker
11. svibanj 2024 05:16