AFP/Cropix
U FILMU WILD

Nisam željela snimati scene seksa

Poznata glumica priznala je da joj je snimanje nekih scena za njen novi film bilo stvarno teško i da ih je željela izbjeći, ali nije uspjela.

Reese Witherspoon (38) priznala je da je za vrijeme snimanje filma Wild, adaptacije knjige Cheryl Strayed (46) koja se temelji na njenoj životnoj priči, često zvala autoricu u nadi da će pristati i izbaciti neke scene.

– Bilo je stvarno teško. Ništa od toga nisam željela. Nisam željela snimati scene seksa, a ni one s drogiranjem. Scene seksa nisu zabavne. Stvarno je bilo teško – priznala je slavna glumica i dodala:

– Nazvala sam Cheryl i rekla: ˝Moram snimiti tu scenu seksa na ulici s dva muškarca. Zašto si to učinila?˝, na što je ona rekla: ˝Žao mi je što sam bila tako promiskuitetna u 90-ima, ali jednostavno moraš to snimiti jer će inače ljudi reći da je to samo film o pješačenju, a to je dosadno˝.

Film u kojem Reese ima glavnu ulogu mnogi smatraju jednim od kandidata za Oscara, a vrlo često govore i da se radi o velikom povratku i uspješnoj ulozi slavne glumice, nakon biografske drame Walk the Line iz 2005. godine.

Za više vijesti iz svijeta zabave lajkate našu Facebook stranicu!

Linker
25. travanj 2024 08:44