GLORIA PROMO

Nivea traži odgovor na pitanje što vas čini mladima

Pridružite se ekskluzivnom Nivea Cellular Anti-Age testiranju i uvjerite se u učinkovitost najnovije anti-age linije!

NIVEA Cellular Anti-Age linija proizvoda stimulira staničnu aktivnost i učestalije obnavljanje kože, potičući zrelije kožne stanice da se “ponašaju” kao da su mlade. U razvoju formule aktivno je sudjelovalo preko 8.500 žena, kako bi konačni proizvod odgovarao očekivanjima koje žene imaju od vrhunske Anti-Age njege lica.

Formula je savršeno uravnotežena kako bi pružila vidljive rezultate: ekstrakt magnolije, dokazani sastojak u njezi protiv bora, pojačava otpornost stanica na oksidativni stres, kratkolančana hijaluronska kiselina osigurava hidrataciju tako što povećava sposobnost stanica da vežu vodu, a koži srodan kreatin stanicama osigurava dodatnu energiju.

Kako bi saznali što je to što žene diljem Hrvatske čini mladima, NIVEA je pokrenula ekskluzivno testiranje u kojem može sudjelovati 3000 žena koje će dobiti priliku da i same isprobaju blagodati nove NIVEA Cellular linije proizvoda.

TESTIRAJTE I POMLADITE SE!

Na adresi NIVEA.hr/cellulartestiranje NIVEA poziva ljubiteljice Anti-Age proizvoda da budu jedna od 3000 žena koje će podijeliti tajnu svog mladolikog izgleda i pridružiti se testiranju nove, revolucionarne NIVEA Cellular Anti-Age linije.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite www.nivea.hr

Linker
18. travanj 2024 17:13