ZALJUBLJENI PAR

Nježna ljubav Maria Petrekovića i Husove kćeri

Tek kada je Husein Hasanefendić rekao da će propustiti jednu sezonu showa Zvijezde pjevaju, u čijem je žiriju bio od početka emitiranja, Mario Petreković dobio je priliku biti među zvijezdama koje pjevaju. Naime, 38-godišnji Bjelovarčanin već je dvije godine u vezi s Tenom Hasanefendić , kćerkom vođe Parnog valjka, pa je bilo nezgodno da nastupa dok je Hus u žiriju.

Sada kada je “otpjevao svoje”, i pritom zaradio hrpu komplimenata, jasno je da je njegova ljubav s 12 godina mlađom apsolventicom na Tekstilno-tehnološkom fakultetu jača nego ikada. Tako su se i na završnoj zabavi showa Zvijezde pjevaju Tena i Mario dobro zabavljali i pokazivali zaljubljenu nježnost.

– Osvojila me mladošću. A ja nju najvjerojatnije – starošću. I time što sam ozbiljan, imam puno novca i posjede u centru grada. Uglavnom smo iz materijalnih razloga zajedno, tako da će i naš brak biti iz interesa – u šali je rekao Mario Petreković u nedavnom intervjuu za Gloriju, ali i otkrio kako se slaže s njezinim roditeljima.

– Nikad bolje! Husu pišem pjesme za novi album, a Viki kupujem skupocjeni nakit. Možda je u početku malo upitna bila naša razlika u godinama, jer je Tena od mene mlađa 12 godina. Ali, s vremenom je sve sjelo na svoje mjesto – kazao je Mario Petreković.

Linker
22. travanj 2024 21:35