VRUĆE POZE

Nogometaši Dinama na seksi kalendaru otkrivaju adute

Jorge Sammir, Luis Ibańez, Mate Kovačić, Ivan Kelava, Duje Čop, Fatos Beqiraj, sve u svemu 12 zagrebačkih modrih odbacilo je sa sebe odjeću i slikalo se za kalendar “Dinamo povjerljivo” za 2013. godinu.

Riječ je o ekskluzivnom kalendaru čija je naklada 750 primjeraka, a na današnjoj će promociji biti predstavljeno i redovno izdanje “Iza tribina” koje uključuje svih 25 Dinamovih igrača u nakladi od nekoliko tisuća primjeraka. Fotografije su djelo Tomislava Marića i Josipa Matića.

Iza tribina” donosi trenutke treninga, svakodnevne napore, a posebna pozornost posvećena je izrazima lica nogometaša u tim trenucima. Onaj pikantniji, koji je već u samoj najavi izazvao veliku znatiželju javnosti, “Dinamo povjerljivo”, donosi vruće momente iz Dinamove teretane, svlačionice, trenutke igrača pod tušem.

Mateo Kovačić i Domagoj Vida bili su najhrabriji, Duje Čop najsramežljiviji, dok se Adrian Calello užasno brinuo što će mu reći žena – ispričao je Bino Uršić iz studija Nexus.

Dvanaest Dinamovih igrača za 12 vrućih mjeseci izabrali su obožavatelji ili, boljerečeno, obožavateljice koje su preko stranice na Facebooku izabrale koje nogometaše modrih najviše žele vidjeti na kalendaru.

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Linker
02. svibanj 2024 12:38