Screenshot / InMagazin
ODGOVORILA NA MEDIJSKE NAPISE

Nova Gloria donosi ekskluzivnu ispovijest Tatjane Dragović

Manekenka i bivša supruga Gorana Ivaniševića koja je 1. listopada rodila svoje treće dijete, kćerkicu Luce, koju je dobila s dubrovačkim manekenom i studentom FER-a Vlahom Arbulićem (24), u ekskluzivnoj ispovijesti koju je sama napisala za Gloriju priznala je kako su je medijski napisi, iako ju inače ne zanima što o njoj pišu, ovog puta rasplakali.

Kako je Tatjana Dragović (36) napisala za Gloriju, izmišljotine koje od njihovih života pokušavaju napraviti sprdačinu, potaknule su je da reagira i ispriča kako se sve odvilo:

– Nije istina da je Goran bio sa mnom u rađaonici, niti da je Vlaho tijekom mog porođaja pao u nesvijest. Pitam se samo što bi Goran uz Vlahu, oca mog djeteta, trebao raditi u rađaonici – započela je Tatjana svoju ispovijest za Gloriju.

O tome kako je prošao njen treći poprod, kako je podnosila trudnoću, ali i koliko joj je vremena trebalo da se oporavi od razvoda od Gorana Ivaniševića te kako su ona, njen bivši i sadašnji partner uredili svoje odnose pročitajte u novom broju Glorije.

Uz Tatjaninu priču Gloria donosi i fotografije malene Luce iz njihova privatnog albuma.

Linker
18. travanj 2024 05:40