PR
ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ

Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović je za žene koje uživaju u transformacijama

Na Zagrebačkom velesajmu počeo je jubilarni 20. BIPA FASHION.HR, a na otvorenju modnog događaja svoju je novu LeiLou kolekciju predstavila Aleksandra Dojčinović.

Omiljena dizajnerica poznatih Hrvatica u svom je prepoznatljivom stilu s puno čipke i detalja predstavila krojeve koji laskaju ženskoj silueti pa nova kolekcija za proljeće/ljeto odiše ženstvenošću i romantikom.

Foto: PR

FOTO: PR

– Predstoji nam doba ženstvenosti, koja se u modu vraća na velika vrata s obzirom da su trendovi posljednjih godina više naginjali unisex varijanti. Sljedeću sezonu obilježit će fine forme, strukirani krojevi i romantika. U novoj kolekciji i ja sam posegnula za mašnama, ali ovog puta ne u kombinaciji s pastelnim nego baš suprotno, s fluorescentnim tonovima, kako i priliči ljetu. Osim toga, LeiLou djevojka i dalje ostaje pomalo vintage, ali kao modernizirana verzija mlade, neopterećene žene koja uživa u modnim transformacijama i kombiniranju izjavila je Aleksandra Dojčinović, čijom kolekcijom prevladavaju cvjetni uzorci i lagani, prozračni materijali.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
29. travanj 2024 10:31