Instagram/kendalljenner
KENDALL JENNER I KIM KARDASHIAN

Nova kraljica revija pod budnim okom starije sestre

Kim Kardashian (33) stigla je u Pariz kako bi podržala svoju mlađu sestru, koja postaje sve uspješniji i poželjniji model u svijetu visoke mode.

Reality zvijezda brižna je i ponosna starija sestra nove kraljice modnih pista, kako Kendall Jenner nazivaju američki mediji, pa je tako doputovala u Pariz kako bi na oku držala 18-godišnju sestru čija je manekenska karijera u usponu.

Kendall je u Pariz stigla kako bi nosila reviju modne kuće Chanel, dok Kim uživa u gradu ljubavi, koji joj je i inače jedno od omiljenih mjesta. U Parizu su Kim i njen suprug Kanye imali zabavu prije vjenčanja, a dugo se smatralo da će upravo grad svjetlosti odabrati i za samo vjenčanje, ali je izbor na kraju pao na Firencu.

Čim je stigla u Pariz, Kim je posjetila dva događanja – reviju modne kuće Valentino i Vogue Foundation Galu koja je također održana u sklopu Tjedna mode u Parizu.

Reality zvijezda je na predstavljanju Valentinove kolekcije za jesen/zimu privukla pozornost u dugačkoj haljini s dubokim dekolteom, dok je za Vogueovo događanje, koje je posjetila s mlađom sestrom, odabrala mnogo zatvorenije izdanje.

I dok je Kim ponosna na uspješnu manekensku karijeru svoje mlađe sestre, Kendall se šali na račun starije sestre i njezine visine – Kim se sa svojih 159 cm ne može mjeriti s manekenkama, što se jasno vidi na jednoj od fotografija s gala večere.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
19. travanj 2024 17:57