EKSKLUZIVNO

Nova ljubav Tonyja Cetinskog

U svom rodnom Rovinju, gdje je u pravilu najopušteniji i najprirodniji, pjevač Tony Cetinski (43) se početkom kolovoza toliko opustio da je pred sugrađanima usred bijela dana prošetao u društvu svoje nove djevojke Sandre Mulvaj (38). Prisutni su potiho komentirali da Sandra izgledom podsjeća na Tonyjeve bivše supruge Antonelu Butigan (36) i Ivanu Nobilo (34), takoreći da je isti “model” žene, no Tonyja vjerojatno nije privukla samo izgledom.

Foto: Vedran Peteh

Koliko je poznato, Sandra Mulvaj rođena je u Opatiji, živi i radi u Rijeci, razvedena je majka dvoje djece i uspješna poslovna žena – menadžerica regionalne distribucije u Tvornici duhana Rovinj. U Tonyjev život ušla je prije nešto više od mjesec dana kad su prvi put viđeni zajedno u Rijeci.

Nevio Pintar

U novom broju Glorije (br. 918) saznajte sve o novoj ljubavi Tonyja Cetinskog, pročitajte što je o njegovoj vezi s menadžericom Sandrom Mulvaj rekla Ivana Nobilo te pogledajte ekskluzivne fotografije Tonyjeve i Sandrine romanse. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
26. travanj 2024 05:19