PRINC HARRY

Nova prijateljica Natalie

Princ Harry ima novu prijateljicu – australsku pjevačicu Natalie Imbrugliju.

Nema veze što je ona od njega starija deset godina i što, zapravo, voli glazbenike (s Danielom Johnsom, frontmenom grupe Silverchair, hodala je tri godine te pet godina bila u braku – razveli su se lanjskog proljeća). Natalie i Harry pronašli su mnogo toga zajedničkog i neprestano razgovaraju mobitelom i šalju si poruke: Harry je, naime, upravo otišao u Lincolnshire, u letačku školu za helikoptere.

A sve je počelo na proslavi 34. rođendana Natalie Imbruglije početkom mjeseca u Londonu. Party je priređen na vrlo otmjenom mjestu – u Kensington Roof Gardensu. Riječ je o 6000 četvornih metara vrtova na krovu zgrade poznate pod imenom Derry and Toms. Njihov vlasnik je sir Richard Branson, britanski multimilijarder i vlasnik tvrtke Virgin, čijeg 23-godišnjeg sina Sama poznaju i Harry i Natalie. Ona je Sama zamolila da joj na zabavu dovede i 24-godišnjeg crvenokosog kraljevića. Harry ne bi bio Harry da i ovom prilikom nije nešto izveo: došao je odjeven u kirurga – u zelenoj kuti i sa zelenom kapom za operacije.

‘On je tako seksi i šarmantan’, rekla je prijateljicama kojima nije promaknulo da je za vrijeme zabave stalno odlazila u zahod provjeriti šminku i frizuru i neprestano ih je zapitkivala je li joj stražnjica prevelika.

Linker
03. svibanj 2024 10:19