GUY RITCHIE

Nova žena u njegovom životu

Dok pop kraljica Madonna uživa u društvu svog mlađahnog dečka, 22-godišnjeg brazilskog manekena Jesusa Luza, njen bivši suprug, britanski redatelj Guy Ritchie ovaj vikend proveo je u društvu zanosne brinete. Uočen je u romantičnoj šetnji na Malibu plaži nakon ručka u jednom od ekskluzivnih losanđeleskih restorana.

Misteriozna brineta izgledala je opčarano šarmantnim redateljem, dok je odjevena u prozračnu bijelu haljinu bosonoga hodala uz uvijek ležerno odjevenog Ritchieja. Čini se da je za 40-godišnjeg Britanca, nakon sporazumne brakorazvodne parnice, započelo ugodno razdoblje. Naime, upravo je završio snimanje svog novog filma „Sherlock Holmes“ u kojem glume zvijezde Robert Downey Jr. i Jude Law, a uživa i u čarima momačkog života. U zadnjih par mjeseci često je izlazio sa supermodelom Elle Macpherson i sa poznatom starletom Jemimom Khan.

U međuvremenu, otvaraju mu se dodatne poslovne opcije, pa se nagađa da će raditi i remake kultnog mjuzikla“Guys And Dolls“ iz 1955. Šefovi holivudskih studija zainteresirani su za suradnju pa su mu dali odriješene ruke da angažira glumce koje će glumiti uloge u kojima su originalno glumili Marlon Brando i Frank Sinatra.

– Guy sada razmišlja treba li scenarij ostati vjeran originalnom pa snimanje opet obaviti u New Yorku ili ga prebaciti na poznatiji teren u London – objasnio je izvor blizak redatelju.

Gordana Kolanović

Linker
04. svibanj 2024 15:54