BIKINI AFERA

Novi skandal s obnaženom Catherine od Cambridgea

­­ Catherine od Cambridgea dugo se željela udati za britanskog princa Williama i ući u kraljevsku obitelj, ali nije nemoguće da se ponekad čeznutljivo prisjeti relativne anonimnosti koju je uživala kao Katie “Waity” Middleton. Nakon što je magazin Closer u rujnu prošle godine objavio fotografije slavnog para s odmora u Francuskoj na kojima se vojvotkinja vidi obnaženih grudi, novu aferu zakuhao je talijanski tabloid Chi u vlasništvu Silvija Berlusconija predstavivši javnosti bikini izdanje gospe od Cambridgea.

Na fotografijama s otoka Mustique u sastavu Svetog Vincenta i Grenadina par se vidi u šetnji obalom – Catherine u modrom bikiniju koji otkriva zaobljeni trudnički trbuščić, a William bez majice, u bermudama. Kraljevska palača reagirala je službenom objavom u kojoj izražava žaljenje što će privatne fotografije vojvode i vojvotkinje od Cambridgea ponovno biti objavljene u inozemstvu.

Budući da je Mustique u privatnom vlasništvu te stoga omiljena destinacija poznatih u bijegu od paparazza, pretpostavlja se da su slike napravljene posebnim objektivom s broda. Prema neslužbenim izjavama izvora bliskih paru, princ William posebno je potresen činjenicom da je njegova privatnost ponovno grubo narušena.

Linker
18. travanj 2024 10:05