SRAMEŽLJIVA LJUBAV

Novi Spider-Man skriva svoju djevojku

Američko-engleski glumac Andrew Garfield uživio se u lik Spider-Mana, kojega glumi u novom nastavku serijala o čovjeku-pauku, pa i u privatnome životu pokušava sakriti svoju ljubav. Naime, 28-godišnji glumac zaljubio se na snimanju filma “The Amazing Spider-Man” u svoju kolegicu Emmu Stone (22) i s njom započeo ljubavnu vezu, ali o tome ne želi govoriti novinarima. Upravo suprotno, čak ne želi ni da ih snime zajedno, pa se na izlasku iz restorana, gdje su imali romantičnu večeru, zaljubljeni par razdvojio kao da su neznanci.

Ipak, holivudski novinari pričaju da je u pitanju velika ljubav, a ne samo marketinški tri za film koji bi u američka kina trebao doći 3. srpnja 2012. godine.

­­

Posebnu pažnju javnosti “The Amazing Spider-Man” je privukao na ovogodišnjem ComicConu u San Diegu, kada je Garfield došao na predstavljanje filma odjeven u kostim Spider-Mana. prvo su svi mislili da je riječ o nekom obožavatelju, ali kada je skinuo masku i započeo emotivan govor o tome koliko mu znači ova uloga, osvojio je naklonost svih prisutnih.

­ ­

Linker
23. travanj 2024 20:08